top of page

zelfportret 2.0


Jeetje, nooit gedacht dat een zelfportret zo moeilijk zou zijn.

Vandaag de kwasten er maar weer even bij neergelegd, nadat ik weer te horen kreeg van iemand vlak bij mij dat ik er niet zo uit zie! Moedeloos word ik er van, een aantal dierbaren om mij heen blijft dit zeggen. Zelf had ik het idee er al behoorlijk dichtbij te komen, maar kennelijk kan ik mezelf niet zo goed zien als ik bij anderen kan, een soort overzicht waarin je iemand zijn gelaatstrekken weet te raken, een blik weet te vangen.....

Begin november is het de bedoeling om het werk in te leveren voor een wedstrijd 'thuiskomen'.

Ik ben benieuwd of ik dan iets heb waar ik achter sta, waarvan ik zeg 'ja, dit zegt het'......

Uitgelichte berichten
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page