top of page

Klein


Onlangs dit portret van mijn zoon afgerond, ik heb nu zowel van mijn zoon als van mijn dochter een portret op 12-jarige leeftijd. Ik vind het een mooi moment in hun leven; zodra ze naar de middelbare school gaan worden ze ineens zoveel groter. Zo veel ouder, wijzer, het puppyvet gaat er af, echt een omslagmoment van klein naar groot. Gelukkig is hij nooit te beroerd om zichzelf te laten zien en kan ik voor mijn eigen schilderijen portretten maken die niet zo snel door anderen 'gekozen' worden. Helaas is het niet uitgekozen voor de BP portrait award in Londen, maar desalniettemin vind ik het een leuk werk geworden.

Uitgelichte berichten
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page