top of page

STart


Binnenkort ga ik naar Lesbos om met een project te beginnen waar waarschijnlijk geen eind aan gaat komen.....

Dinsdag heb ik een gesprek gehad met stichting Movement on the ground in Amsterdam. Via hen ga ik als vrijwilliger kunst/tekenles geven aan kinderen die op Lesbos in de kampen verblijven. Mijn idee is om onafhankelijk te blijven en via verschillende stichtingen op verschillende plekken een klein beetje bij te dragen. Mijn plannen staan nog in de kinderschoenen maar het leek me het beste om ergens te gaan beginnen zodat het vorm kan gaan krijgen. Het idee is om het een zichzelf-in-stand-houdend oneindig project te gaan laten zijn. Het is de bedoeling om hier als ik weer thuis ben een expositie te houden van alle opgedane inspiratie en beelden, waarvan de opbrengst weer wordt gebruikt om door te gaan.

Je kunt nu als je wilt al je steentje bijdragen door mijn kaarten te kopen, er zijn er nog een paar. Ik ga dat geld in ieder geval voor dit project gebruiken.

Verder ben ik bezig dit wat professioneler aan te pakken door sponsors voor materialen te werven en crowdfunding op te zetten, als er meer zeker en duidelijk is laat ik het weten...

Ik vind het heel spannend.

Uitgelichte berichten
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page