draw2STart

May 14, 2018

 

Vandaag weer boodschappen gedaan bij o.a. Goedman kunstenaarsbenodigdheden. Zij hebben me zo goed geholpen door bv. ook leveranciers aan te spreken, waardoor ik een enorme hoeveelheid potloden en stiften ontving

en nu vandaag weer fijne korting voor mooie gummen, kwasten, verf.....

Mijn koffer zit vol. Ook met papier;-) heb een weegschaal bij de buren geleend want dat gaat wel wat wegen. Natuurlijk heb ik al extra kilo's ingekocht voor in het vliegtuig maar toch, ik durf nog niet te kijken.

Het is zo ontzettend fijn hier mee bezig te zijn en gesteund te worden door lieve mensen om me heen! Het is echt hartverwarmend hoe iedereen meedenkt en doet! Super. Ik zie er naar uit om aan de slag te gaan. Ik weet nog steeds niet precies hoe het gaat lopen, Movement on the ground heeft plek voor me besproken in het schoolprogramma van de kinderen, dat is alles wat ik weet en de rest gaan we zien en inpassen als ik er ben...

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

April 4, 2020

November 19, 2019

September 23, 2018

August 15, 2018

July 29, 2018

June 11, 2018

May 29, 2018

May 14, 2018

May 13, 2018

Please reload

Archief