top of page

corona


Volgend weekend zou er op het Lange Voorhout een gezellige paasmarkt zijn waar ik wat kunstkaarten en canvasprints aan wilde bieden om te sparen voor mijn project. Want ook al ben ik hier en druk met andere zaken, mijn hart is nog altijd deels daar, op Lesbos. Nu is de hele situatie ineens veranderd natuurlijk, markt afgelast vanwege voorzorgsmaatregelen, dat iedereen zo veel mogelijk thuis blijft en groepen niet een bron van besmetting kunnen worden. Juist dat doet me meer dan ooit realiseren dat het voor mensen die in minder goede situaties zitten, geen huis waar ze zich terug kunnen trekken, geen ziekenhuizen waar alles goed geregeld wordt, geen hygiënische omstandigheden, niet eens continu je handen kunnen wassen, extra zwaar is.

Deze kunstkaarten had ik laten maken en ben ik ook bezig met het opspannen van een aantal canvasprints van kleine schilderijtjes. Om te beginnen liggen de kaarten klaar om opgestuurd te worden. Ik had bedacht dat ze verkocht kunnen worden on-line en dat 75% van het bedrag naar @movementontheground gaat omdat ik zeker weet dat zij er raad mee weten, hulp kunnen gebruiken, hoe klein ook en zij erg 'hands on' zijn ter plekke, want ze zijn er nog steeds, om te helpen! In mijn webshop zijn nu de kaarten te bestellen en per post te verwachten, zolang alles nog functioneert. Anders fiets ik ze langs;-)

Uitgelichte berichten
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page