top of page

draw2STart


Vandaag weer boodschappen gedaan bij o.a. Goedman kunstenaarsbenodigdheden. Zij hebben me zo goed geholpen door bv. ook leveranciers aan te spreken, waardoor ik een enorme hoeveelheid potloden en stiften ontving

en nu vandaag weer fijne korting voor mooie gummen, kwasten, verf.....

Mijn koffer zit vol. Ook met papier;-) heb een weegschaal bij de buren geleend want dat gaat wel wat wegen. Natuurlijk heb ik al extra kilo's ingekocht voor in het vliegtuig maar toch, ik durf nog niet te kijken.

Het is zo ontzettend fijn hier mee bezig te zijn en gesteund te worden door lieve mensen om me heen! Het is echt hartverwarmend hoe iedereen meedenkt en doet! Super. Ik zie er naar uit om aan de slag te gaan. Ik weet nog steeds niet precies hoe het gaat lopen, Movement on the ground heeft plek voor me besproken in het schoolprogramma van de kinderen, dat is alles wat ik weet en de rest gaan we zien en inpassen als ik er ben...

Uitgelichte berichten
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page