top of page

Blue Socks

Jeej! Gister is bij Pulchri de najaarssalon geopend. Ik had mijn nieuwe werk ingeleverd, ietwat schoorvoetend maar gezien de leuke reacties die ik al via Instagram had gekregen dacht ik, laat ik eens

kijken hoe dit ontvangen wordt.

Nou, dit overstijgt echt al mijn verwachtingen. Vrijdagavond werd ik gebeld of ik me een half uur voor de officiële opening in de bestuurskamer wilde melden want het werk is genomineerd voor de van Ommeren-de Voogt prijs. (De Van Ommeren - de Voogt Stichting geeft financiële donaties aan projecten op filantropisch, sociaal en cultureel gebied in de regio groot Den Haag en Rotterdam, die uiteindelijk ten goede komen aan inwoners en de gemeenschap van Wassenaar, Den Haag of Rotterdam)

Wauw, wat een eer dat deze nieuwe weg van mijn schilderen gelijk zo gezien wordt. De beoordeling werd tijdens de opening ook voorgelezen door Anna de Voogt; de woorden die de jury er aan gaf was zo raak, zo precies waar ik nu mee bezig ben, echt helemaal te gek. vooral ook omdat ze allen aangaven erdoor geraakt te worden.....

Ik ben zo blij, mijn werken van de laatste tijd werpt zijn vruchten af! Wat een megastimulans!

Ergens in jan./feb. 2019 komt er een tentoonstelling van het werk van de drie genomineerden, dus een overzichtstentoonstelling van Margje Bijl (genomineerde) en Paul Nassenstein (winnaar) en ik. Hard aan de slag, keep you posted;-)

En de najaarssalon nog t/m 14 okt. Lange voorhout.

Uitgelichte berichten
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page