top of page

Tentoonstelling in Pulchri


De afgelopen maanden hard gewerkt aan de gewonnen tentoonstelling in Pulchri (zie vorige blog)

De genomineerden van de 'van Ommeren-de Voogt prijs' mogen een overzicht laten zien van hun werk.

Dit was voor mij de gelegenheid om het project op Lesbos vorm te geven op doek. Een mooie samenloop van omstandigheden. Ik mag m'n nieuwe manier van werken gaan uitproberen en onderzoeken én ik heb ruimte om 'Lesbos' te laten zien. Naast de opdrachten die liepen heb ik de afgelopen maanden 4 schilderijen gemaakt die staan voor dit project, en waarvan het kunstenaarsdeel weer in de verdere ontwikkeling hiervan gestoken zal worden. Het is mooi om te zien dat iets wat ik een jaar geleden bedacht vorm heeft gekregen. Op Lesbos heeft Movement on the Ground inmiddels tekenlessen voor de kinderen in The Olive Groove en aan de unaccompanied minors in Moria in het programma opgenomen. Daar wordt ik zó gelukkig van. Nu een tentoonstelling met hopelijk verkoop, en anders in ieder geval aandacht.

Daarnaast heb ik ook een schilderij gemaakt wat staat voor mijn portretten in opdracht, langzaam maar zeker begin ik ook daar in losser te worden. Uiteindelijk wil ik mijn vrije werk en mijn portretten in opdracht één laten worden, en op meerdere plekken tekenlessen opzetten.

Nu is er een mooie momentopname te zien van deze ontwikkeling in Pulchri, in de Hardenbergzaal, van 12 jan t/m 3 feb. De opening is zo. 13 jan. om 17 uur.

Zondag 20 jan. zal ik hier over spreken bij Pulchri in een 'In gesprek met...' dit begint om 15 uur. Wees welkom!

Uitgelichte berichten
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page