top of page

muurschildering


Deze zomer heb ik op uitnodiging van de buurtvereniging mijn eerste muurschildering gemaakt.

Wat een ontzettend leuk project. Ik wist eerst niet zo goed hoe dit aan te pakken en zat met schetsen van de visserij, bomschuiten op het strand en dat soort beelden. De deur is een bestaand element in de muur en moest dus wel op de één of andere manier verwerkt worden.

Na kort overleg met Ben (de Lange, vishandel de Lange)

die de winkel er naast heeft, besloten om met haringhappers aan de slag te gaan. Blijft toch het meest dicht bij mij als portretschilder. De schetsen werden goed ontvangen in de buurtvergadering dus ik kon bij goed weer aan de slag. Spannend om op straat te werken, zeker op zo'n druk doorloop. Marcellisstraat 37, Scheveningen. Regelmatig moest ik zeggen dat ik niet kon kletsen omdat m'n kwasten droogden! Wat een enthousiasme van iedereen, het was echt hartverwarmend om zo positief ontvangen te worden. En veel media aandacht, ook daar werd het enthousiast ontvangen, alle buurtkranten, meerdere keren en de Telegraaf, tot en met het buurtkrantje vorige week weer! Hahaha, ik denk dat de aandacht nu wel geluwd is maar wat was het een leuk project.

Uitgelichte berichten
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page