top of page

draw2STart


Vanmiddag een appje van Firma Goedman ontvangen dat er een doos vol met kleurpotloden voor me is opgestuurd door de firma Colart Benelux om mee te nemen naar Lesbos. Goedman schilderbenodigdheden heeft naar alle leveranciers een bericht van mij doorgestuurd voor wat materialen. Zo fijn! Ik werd echt zo blij van dat berichtje.

Het begint het vorm te krijgen. Ik heb een nieuwe bankrekening geopend, ben veel aandacht aan het vragen;-) Heb mijn website ge-update. Veel rondgepraat, veel aan het leren. Langzaam maar zeker begint mijn to do lijstje korter te worden, wordt er een project neergezet. Ik ben wel nerveus voor wat me te wachten staat maar ik denk dat ik in Juni zo veel meer weet. Wat is er nodig, wat werkt, hoe zwaar is het, of hoeveel plezier gaan we hebben, of valt het me juist zwaar om weer weg te gaan.

Uitgelichte berichten
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page